top of page

Nimi: Ruska-Ruua

Ikä: eikuulusulle!!!!!!!!

Lemmikkieläimet: Ilves nimeltä Riiviö (kutsumanimeltään Riiviö)

sekä kaikki satunnaiset ötökät, joiden kanssa tulen juttuun

Erityistaidot: tulitaiat, miekkailu, ötökkätulkkaus, hankaluuksien haalinta

paperi3 copy.1.png

HEI!

 

MÄ OON NOITA. MUN NIMI ON RUSKA-RUUA JA MÄ OON HOPEASUON KLAANISTA. SE ON YKS KAHESTATOISTA SUURESTA NOITAKLAANISTA JA PARAS. MUUT ON NYNNYMPIÄ. HOPEASUON KLAANI ON USVAKANKAAN METTÄN POHJOISPUOLELLA. SIELLÄ ON USEIN PIMEETÄ JA KOLEETA. MÄ ASUN SELLAASES TAVALLAAN LUOLAS, MUTTA JOKKU

MUUT MEISTÄ ASUU KIVILINNOIS.

 

HOPESUON KLAANIN NOIDAT OVAT KUULUUSIA TAISTELUTAIDOISTAAN JA OVELUUDESTAAN. ME OLLAAN ROHKEITA ME. ME VAALITAAN MEIDÄN PERINTEITÄ JA PYRITÄÄN TUOMAAN KUNNIAA KLAANILLE.

AINA. MÄKI YRITÄN.

 

MÄ EN OO IHAN SELLANEN KUN MUUT NOIDAT. MULLA ON USEIN VÄHÄ VAIKEETA KOULUSSA. TAI OON MUUTEN HYVÄ: HURJANLUONTOINE, ROHKEA, TAITAVA MIEKAN KANSSA, JOUSKARILLA PAMAUTTELUSSA JA PERUSTAIOISSA JA SILLEE, MUTTA JOSKUS EN PYSTY OLLA NIINKU PITÄÄS. TARPEEK JULMA JA SILLEE. JA JOTEKI MULLE AINA SATTUU KAIKENLAASTA… JA EN TIEDÄ MIKS KAIKKI PITÄÄ LUKEE KIRJASTA, KU MULLA MENEE USEIN RIIMUT SILMISSÄ SEKASIN. JA MIKS ON NIIN PALJO SÄÄNTÖJÄ. NIITÄ ON VAIKEE MUISTAA. MUT MÄ YRITÄN.


JA KAI MÄ OON VÄHÄN OUTO KU OON ÖTÖKKÄTULKKI ELI MÄ OSAAN PUHUU KAIKILLE ELOLLISILLE OLENNOILLE. KUTEN KISSOILLE, SAMMAKOILLE JA PÖLLÖILLE. KAIKKI EI OSAA. OSA SANOO ET SE ON IHAN TURHA TAITO, MUTTA ILLALLA ON KIVA KUN VOI JUTELLA JOLLEKKI. VAIKKA RIIVIÖLLE. SE ON MUN ILVES. MULLA EI OO HOPEASUOLLA PALJO KAMUJA, MUT MULLON SOINTU. SEN KANS TEHDÄÄN KAIKKEE NASTAA. JA SE ON OOKOO VAIKKA ONKI KEIJU. JA JOS SANOT SIITÄ JOTAIN PAHAA MÄ TAION SUN SUUN TÄYTEEN KALMANLEIPÄÄ!

bottom of page